Vodafone Ferrari ile olan sponsorluk antlaşmasının avantajlarını kullanmaya devam ediyor. (Bu arada bilmeyenler için bir kaç hatırlatma Voda'nın Ferrari'yle olan sponsorluğu bitti. Voda gelecek sezon McL. Mercedes'e sponsor olacak. Voda aynı zamanda Manchester United ile olan antlaşmasınıda bitirdi)







Uluslararası mobil oyun üreticisi IN-FUSIO'nun yaptığı açıklamaya göre oyun İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya ve İtalya'da satışa sunulacak ve sadece "Vodafone Live" müşterileri yararlanacak. Oyun Java destekleyen 55 telefonda çalışıyor.



Bu yarış similasyonunda oyuncular Ferrari'nin resmi F1 pilotları ile aynı pistte yarışma imkanına sahip oluyorlar. In-FUSIO 2002 senesinde de aynı ortaklıkla bir Ferrari oyunu daha çıkartmış ve bu oyun çok büyük satış rakamlarına ulaşmıştı.



Ekran görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla  bu oyununda oldukça güzel gözüküyor. Belki bu tarz oyunlar Türkiyede'de (örneğin F1-Türkiye'nin yeni sponsoru "Petrol Ofisi" markasıyla) pazarlanabilir. Sonuçta araba yarış simulasyonları cep'lerde oynanması rahat bir oyun ve oldukçada popüler bir tarz. Aynı zamanda pazarlama dünyasının yeni trendi AdverGaming uygulamalarınada oldukça müsait ...